Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

Densilift - Redensifying Day Cream SPF 15

Densilift - Redensifying Day Cream SPF 15

Regular price €35,00 EUR
Regular price €67,00 EUR Sale price €35,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

K3404001

Kremi intensiv i ditës Densilift kundër rrudhave është ideal për rrudhat e thella në lëkurë, të cilat zakonisht shfaqen pas moshës 40 vjeçare.

Arsyeja e rënies së lëkurës dhe formimit të rrudhave nuk gjendet në sipërfaqen e lëkurës, por në shtresat më të thella të lëkurës, pikërisht ku vepron kremi Denslift duke ndihmuar në rikthimin e tonit dhe qëndrueshmërisë së lëkurës.

🕔Përthithet shpejtë nga lëkura.

✅Kremi ka një veprim antioksidant

💧Kremi hidraton lëkurën si në shtresat sipërfaqësore ashtu edhe në ato më të thella.

♻️Ndihmon në prodhimin e kolagjenit.

🍃Kremi përmban: Elastin, Aquapront, Manikara multinervis, dhe Resveratrox.

View full details