Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

EXPRESSION WRINKLE INHIBITING SERUM

EXPRESSION WRINKLE INHIBITING SERUM

Çmimi i rregullt €44,00
Çmimi i rregullt Çmimi i zbritjes €44,00
Zbritje Nuk ka në stok
Përfshirë taksat

K4508001

Indikohet për trajtimin specifik të rrudhave të shprehjes, edhe në zonat më delikate, si konturet e syve dhe buzëve. Për të gjitha llojet e lëkurës.

 

Vëllimi: 20ml

 

Veçoritë

Serumi pengon tkurrjen e muskujve të fytyrës që shkaktojnë rrudha shprehëse.

Rezultatet

Reduktimi i rrudhave shprehëse, të shkaktuara nga tkurrjet e muskujve. Rritja e densitetit dermal të zonës së trajtuar. Një pamje e lëkurës më e relaksuar dhe kompakte.

Shiko detajet