Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

HOT OIL. WARMING EFFECT MASAGE OIL

HOT OIL. WARMING EFFECT MASAGE OIL

Regular price €110,00 EUR
Regular price Sale price €110,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

K4702002

Bazë vaji e avullueshme me performancë të lartë, e cila ndihmon gishtat të rrëshqasin pa u rrëshqitur, me një fund të mëndafshtë dhe jo të yndyrshëm.

View full details