Skip to product information
1 of 1

VOE

HREE-PANEL SEAMLESS ABDOMINAL BINDER (4013S)

HREE-PANEL SEAMLESS ABDOMINAL BINDER (4013S)

Çmimi i rregullt €40,00
Çmimi i rregullt Çmimi i zbritjes €40,00
Zbritje Nuk ka në stok
Përfshirë taksat
Madhësia
Rekomandohet për periudhën postoperative pas operacionit abdominal, si dhe është i përshtatshëm për t'u përdorur si brez pas lindjes ose tërheqje pelvike.
Dizajni i veshjes me tre seksione të ndryshme të pavarura lejon një përshtatje të përsosur.
Tensioni mund të rregullohet duke përdorur fiksimin e rehatshëm Velcro dhe pëlhure.
Shiko detajet