Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

HYDROSPHERA H2O - HYDRATION RESTORATION COMPLEX

HYDROSPHERA H2O - HYDRATION RESTORATION COMPLEX

Regular price €26,00 EUR
Regular price €51,00 EUR Sale price €26,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

K3207001

Normalizon ekuilibrin e ujit në të gjitha shtresat e lëkurës, ngadalëson procesin e plakjes dhe mbron lëkurën nga efektet e dëmshme të rrezeve të diellit.

View full details