Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

(Pako x9) MASK-101. DECONGESTIVE RELAXING FACE MASK FOR SENSITIVE AND DELICATE SKIN

(Pako x9) MASK-101. DECONGESTIVE RELAXING FACE MASK FOR SENSITIVE AND DELICATE SKIN

Regular price €89,00 EUR
Regular price Sale price €89,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

K4901101

Maskë fytyre me alginate e formuluar posaçërisht për lëkurën me ndjeshmëri, skuqje, couperose dhe parehati.

Madhësia: Kuti me 9 maska: 9 tuba, secili nga 125 ml. dhe 9 qeska,secila nga 22 gr.

View full details