Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

(Pako x9) MASK-102. ASTRINGENT PURIFYING FACE MASK FOR OILY SKIN

(Pako x9) MASK-102. ASTRINGENT PURIFYING FACE MASK FOR OILY SKIN

Çmimi i rregullt €89,00
Çmimi i rregullt Çmimi i zbritjes €89,00
Zbritje Nuk ka në stok
Përfshirë taksat

K4901102

Maskë fytyre me alginate e formuluar posaçërisht për lëkurën me papastërti, pore të zgjeruara dhe/ose sebum të tepërt.

Madhësia: Kuti me 9 maska: 9 tuba, secili nga 125 ml. dhe 9 qeska,secila nga 22 gr.

Shiko detajet