Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

(Pako x12) MASK PEEL-OFF -4- ANTI-AGE MASK WITH SOY ISOFLAVONES

(Pako x12) MASK PEEL-OFF -4- ANTI-AGE MASK WITH SOY ISOFLAVONES

Çmimi i rregullt €74,00
Çmimi i rregullt Çmimi i zbritjes €74,00
Zbritje Nuk ka në stok
Përfshirë taksat

K4722001

Maskë fytyre me alginate, e përshtatshme për lëkurën me rrudha, humbje të teksturës dhe trashësisë, mungesë elasticiteti, toni dhe qëndrueshmërie, me shenja plakjeje kronologjike.

Madhësia: Kuti me 12 maska: 12 qeska, secila nga 25 gr.

Shiko detajet