Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

(Pako x12) MASK PEEL-OFF-9- PURIFYING MASK WITH YOGHOURT PROTEINS

(Pako x12) MASK PEEL-OFF-9- PURIFYING MASK WITH YOGHOURT PROTEINS

Regular price €74,00 EUR
Regular price Sale price €74,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

K4727001

Maskë fytyre me alginate, e përshtatshme për lëkurën me sebum të tepërt, papastërti, akne dhe dehidratim.

Madhësia: Kuti me 12 maska: 12 qeska, secila nga 25 gr.

View full details