Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

TEXTURA Moisturizing Body Emulision - Coco & Hibiscus

TEXTURA Moisturizing Body Emulision - Coco & Hibiscus

Regular price €22,50 EUR
Regular price Sale price €22,50 EUR
Sale Sold out
Tax included.
Përzierje e butë me aromë delikate, me shtresim të shkëlqyer dhe përthithje të shpejtë. E dobishme për hidratimin e lëkurës normale, të thatë, dhe/apo asaj të dehidratuar.

🥥🌺 Ka aromë shumë joshëse e cila kombinon butësinë e kokosit me lulen egzotike të hibiskusit.

💧Rregullon ekuilibrin e ujit në lëkurë.

💦Parandalon humbjen transepidermale të ujit.

😌 Ushqen dhe qetëson lëkurën.

❓Mënyra e përdorimit: Aplikojeni çdo ditë në lëkurë të thatë dhe riaplikoni sa herë të jetë e nevojshme, duke e masazhuar me lëvizje të buta deri në përthithje të plotë.
View full details