Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

TEXTURA Moisturizing Body Emulision & Hair Mist - Coco & Hibiscus

TEXTURA Moisturizing Body Emulision & Hair Mist - Coco & Hibiscus

Regular price €18,00 EUR
Regular price Sale price €18,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.
Spreji “Keenwell Textura Fig & Lime” - kujdeset, hidraton, dhe zbukuron trupin dhe flokët, kurse aroma e tij delikate ju jep një ndjenjë freskije dhe mirëqenieje.

🥥🌺 Ka aromë shumë joshëse e cila kombinon butësinë e kokosit me lulen egzotike të hibiskusit.

❓Mënyra e përdorimit; Pas dushit apo në çfarëdo kohe të ditës. Aplikojeni nga 15cm distancë në flokë apo në lëkurë (por jo në fytyrë).
View full details