Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

ACTIVE REVITALIZING FACE MASK

ACTIVE REVITALIZING FACE MASK

Regular price €26,00 EUR
Regular price €45,00 EUR Sale price €26,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

K3303001

Maskë e sofistikuar me efekt revitalizues aktiv. Ofron shkëlqim shtesë, qetëson dhe relakson lëkurën, duke reduktuar shenjat e lodhjes së lëkurës.

View full details