Skip to product information
1 of 4

KEENWELL

ANTI-OXIDATIVE STRESS CONCENTRATED SERUM 32.5% ACTIVE COMPLEX

ANTI-OXIDATIVE STRESS CONCENTRATED SERUM 32.5% ACTIVE COMPLEX

Regular price €66,00 EUR
Regular price Sale price €66,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

K5311002

Serum efektiv antioksidativ, i frymëzuar nga trajtimet kozmetike më të avancuara.

Është shumë i koncentruar (32.5%) dhe i formuluar me teknologji ekskluzive kozmetike që veprojnë në mënyrë sinergjike. Ky serum është mbrojtja më e mirë kundër stresit oksidativ.

 

Vëllimi: 30ml

View full details