Skip to product information
1 of 2

KEENWELL

DENSILIFT - CONCENTRATED SERUM DENSITY 33,5% Active Complex

DENSILIFT - CONCENTRATED SERUM DENSITY 33,5% Active Complex

Regular price €76,00 EUR
Regular price Sale price €76,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

K3410000

Serum i koncentruar ridensifikimi dhe forcues efektiv, i frymëzuar nga trajtimet kozmetike më të avancuara.

Me një kombinim ekskluziv të përbërësve aktivë shumë të koncentruar (33.5%), është antidoti i përsosur kundër shenjave të plakjes, rënies, humbjes së densitetit dhe elasticitetit të lëkurës.

 

KARAKTERISTIKAT KRYESORE
Formulë vegane, me përbërës 96% me origjinë natyrale.

Cilësi e mëndafshtë dhe shumë e lehtë, e lehtë për t'u aplikuar dhe e përthithur shpejt.

Për lëkurën me shenja të moshës (plakje kronologjike dhe të shkaktuar nga foto), dobësi, humbje të densitetit dhe qëndrueshmërisë, si te meshkujt ashtu edhe te femrat.

 

Vëllimi: 30ml

View full details