Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

Densilift - Redensifying Night Cream

Densilift - Redensifying Night Cream

Regular price €35,00 EUR
Regular price €67,00 EUR Sale price €35,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

K3404002

Kremi intensiv i natës Densilift kundër rrudhave është ideal për rrudhat e thella në lëkurë, të cilat zakonisht shfaqen pas moshës 40 vjeçare.

Si ta përdorim? Aplikojeni çdo ditë gjatë natës në lëkurë të pastër duke përdorur një masazh të lehtë që fillon nga pjesa e poshtme e qafës, dhe vazhdoni lart duke u përqëndruar në fytyrë.

Kremi ndihmon në rimbushjen e lëkurës me energji jetike gjatë natës duke rritur volumin e kolagjenit në lëkurë.

🕔Përthithet shpejtë nga lëkura.

✅Energjizojn lëkurën dhe siguron mbrojtje kundër plakjes dhe faktorëve mjedisorë.

💧Kremi hidraton lëkurën si në shtresat sipërfaqësore ashtu edhe në ato më të thella.

🍃Kremi përmban: gjalpë të arrës “Shea”, COLLAGENEER®, dhe acid hialuronik.

View full details