Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

GALAXY ENZYMATIC PEELING - YOGURT PROTEINS - GALAXY

GALAXY ENZYMATIC PEELING - YOGURT PROTEINS - GALAXY

Çmimi i rregullt €9,50
Çmimi i rregullt Çmimi i zbritjes €9,50
Zbritje Nuk ka në stok
Përfshirë taksat

K2047074

Krem eksfolues enzimatik me proteina jogurti dhe veprim të dyfishtë: eksfolues, jo mekanik dhe hidratues. Indikohet për trajtimin e lëkurës që kërkon zvogëlimin e trashësisë së shtresës së korneumit, dekongjestionin, ribalancimin dhe hidratim. Stimulon rinovimin e qelizave dhe përmirëson lehtësimin e lëkurës, duke favorizuar përthithjen e kozmetikës që do të përdoret më vonë.

Shiko detajet