Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

EVOLUTION SPHERE Hydro Energizing Multifunctional Care

EVOLUTION SPHERE Hydro Energizing Multifunctional Care

Regular price €47,00 EUR
Regular price Sale price €47,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

K6601012

Kremi Keenwell “Evolution Sphere” hidro-energjizues dhe multifunksional.

-Rikthen shtresën lipide të lëkurës dhe e hidraton atë në thellësi, i jep lëkurës energji shtesë për ti luftuar shenjat e lodhjes dhe stresit, për të përmirësuar qëndrueshmërinë e saj dhe për të arritur një pamje rrezatuese.

🌜☀️Përdoreni cdo ditë, në mëngjes dhe në mbrëmje pas pastrimit, masazhoni me të butësisht fytyrën, qafën, dhe dekoltenë.

✨Rikthen shkëlqimin e lëkurës

🙂 Lufton shenjat e stresit dhe të lodhjes në lëkurë.

💨Mbron lëkurën nga radikalët e lirë, UV, IR, dhe ajri i ndotur.

💧Hidraton lëkurën në shtresat sipërfaqësore si dhe ato të thella.


🧪Përbërësit aktivë: Osmo´City® | Niacinamide PC (vitamin B3) | Sepitonic™ M3 | Neossance™ Squalane | Hyaluronic Acid | Resveratrox® | Goji Berry Oil | Sesame Oil | ACB Kale Protein Blend (Kale, Carrot And Lemon Proteins) | Vitamin E | Vitamin A | Shiitake Extract | Ginseng Extract | Ginger Extract | ABS Matcha Tea Extract PF.

View full details