Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

EXTRACONTROL - INTENSIVE PURIFYING GEL NIGHT

EXTRACONTROL - INTENSIVE PURIFYING GEL NIGHT

Regular price €38,00 EUR
Regular price Sale price €38,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

K4602001

I formuluar posaçërisht për trajtimet e lëkurës me papastërti / dehidratuar me ndryshime të sebumit dhe inflamacion të lokalizuar.

View full details