Skip to product information
1 of 1

VOE

FOUR-PANEL ABDOMINAL BINDER (4004)

FOUR-PANEL ABDOMINAL BINDER (4004)

Çmimi i rregullt €53,00
Çmimi i rregullt Çmimi i zbritjes €53,00
Zbritje Nuk ka në stok
Përfshirë taksat
Madhësia
Rekomandohet për periudhën postoperative pas operacionit abdominal, si dhe është i përshtatshëm për përdorim pas lindjes ose brezin e tërheqjes së legenit. Dizajni i veshjes me seksione të ndryshme të pavarura mundëson një përshtatje perfekte. Tensioni mund të rregullohet duke përdorur fiksimin e rehatshëm Velcro dhe pëlhure.
Shiko detajet