Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

GALAXY MOISTURIZING FACIAL LOTION

GALAXY MOISTURIZING FACIAL LOTION

Regular price €9,50 EUR
Regular price Sale price €9,50 EUR
Sale Sold out
Tax included.

K2047076

Formula e tij, në teksturë xheli uji, me gotu kola, gjalpë shea, vaj avokado dhe ekstrakte bozhure dhe orkide që ndriçojnë lëkurën me shkëlqim të lehtë margaritar. Lëkura është e hidratuar, e ushqyer, e butë dhe e parfumuar në mënyrë delikate me aromën e luleve të sapo zgjedhura.

View full details