Skip to product information
1 of 2

KEENWELL

GLOBAL ANTI-WRINKLE FACE MASK

GLOBAL ANTI-WRINKLE FACE MASK

Regular price €26,00 EUR
Regular price €45,00 EUR Sale price €26,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

K4509001

Ofron hidratim, rikthen elasticitetin dhe qëndrueshmërinë e lëkurës. Që në aplikimin e parë, lëkura zbukurohet në mënyrë të mrekullueshme.

Veçoritë

Përmirëson dhe redukton tre llojet e rrudhave, sipërfaqësore, të shprehura dhe të thella. Aktivizon metabolizmin qelizor me një veprim antioksidant, parandalon plakjen e parakohshme.

Rezultatet

Përmirëson rrudhat e fytyrës për një lëkurë më të fortë dhe më të dendur. Redukton shenjat e plakjes për një lëkurë më të lëmuar, më elastike dhe rrezatuese.

View full details