Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

HYDRO-ANTIOXIDANT MULTIFUNCTIONAL EYE CARE

HYDRO-ANTIOXIDANT MULTIFUNCTIONAL EYE CARE

Çmimi i rregullt €22,00
Çmimi i rregullt €45,00 Çmimi i zbritjes €22,00
Zbritje Nuk ka në stok
Përfshirë taksat

K6601006

Minimizon linjat e shprehjes, qeskat dhe rrathët e errët të syve. Zona e syve duket më e re dhe më rrezatuese që në aplikimin e parë.

Shiko detajet