Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

HYDRO-FIRMING MULTIFUNCTIONAL EYE CARE

HYDRO-FIRMING MULTIFUNCTIONAL EYE CARE

Regular price €22,00 EUR
Regular price €45,00 EUR Sale price €22,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

K6601008

Përmirëson humbjen e densitetit të lëkurës duke reduktuar dukshëm rrudhat dhe linjat e shprehjes. Për një kontur të syve më të fortë dhe më rrezatues.

View full details