Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

HYDRO-NOURISHING MULTIFUNCTIONAL EYE CARE

HYDRO-NOURISHING MULTIFUNCTIONAL EYE CARE

Regular price €22,00 EUR
Regular price €45,00 EUR Sale price €22,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

K6601007

Kontribuon në zonën delikate të konturit të syve duke luftuar shenjat e plakjes dhe lodhjes. Ofron kujdes shtesë për një lëkurë dukshëm më rinore që nga dita e parë e aplikimit.

View full details