Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

(Pako x9) MASK-103. FORTIFYING NOURISHING FACE MASK FOR DRY SKIN

(Pako x9) MASK-103. FORTIFYING NOURISHING FACE MASK FOR DRY SKIN

Çmimi i rregullt €89,00
Çmimi i rregullt Çmimi i zbritjes €89,00
Zbritje Nuk ka në stok
Përfshirë taksat

K4901103

Maskë fytyre me alginate e formuluar posaçërisht për lëkurën me mungesë ushqimi, dehidratim dhe shenja plakjeje, të parakohshme dhe kronologjike.

Madhësia: Kuti me 9 maska: 9 tuba, secili nga 125 ml. dhe 9 qeska,secila nga 22 gr.

Shiko detajet