Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

(Pako x9) MASK-105. INTENSIVE LIFTING REAFFIRMING ANTI – WRINKLE MASK

(Pako x9) MASK-105. INTENSIVE LIFTING REAFFIRMING ANTI – WRINKLE MASK

Çmimi i rregullt €89,00
Çmimi i rregullt Çmimi i zbritjes €89,00
Zbritje Nuk ka në stok
Përfshirë taksat

K4901105

Maska e fytyrës me alginate e formuluar posaçërisht për lëkurën me shenja të mungesës së elasticitetit, qëndrueshmërisë, vëllimit dhe kontureve të fytyrës të përcaktuara keq.

Madhësia: Kuti me 9 maska: 9 tuba, secili nga 125 ml. dhe 9 qeska,secila nga 22 gr.

Shiko detajet