Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

(Pako x9) MASK-106. ANTIOXIDANT VITALIZING MASK LIGHTENING -VITAMIN C+C

(Pako x9) MASK-106. ANTIOXIDANT VITALIZING MASK LIGHTENING -VITAMIN C+C

Çmimi i rregullt €89,00
Çmimi i rregullt Çmimi i zbritjes €89,00
Zbritje Nuk ka në stok
Përfshirë taksat

K4901106

Maskë fytyre alginate e formuluar posaçërisht për të luftuar stresin oksidativ, të shkaktuar nga efektet e dëmshme të agresioneve mjedisore dhe rrezatimit diellor, të cilat shkaktojnë plakjen e parakohshme.

Madhësia: Kuti me 9 maska: 9 tuba, secili nga 125 ml. dhe 9 qeska,secila nga 22 gr.

Shiko detajet