Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

(Pack x12) MASK PEEL-OFF -5- REAFFIRMING ANTI-WRINKLE MASK WAKAME (UNDARIA PINNATIFIDA) EXTRACT

(Pack x12) MASK PEEL-OFF -5- REAFFIRMING ANTI-WRINKLE MASK WAKAME (UNDARIA PINNATIFIDA) EXTRACT

Çmimi i rregullt €74,00
Çmimi i rregullt Çmimi i zbritjes €74,00
Zbritje Nuk ka në stok
Përfshirë taksat

K4723001

Maskë fytyre me alginate, e përshtatshme për lëkurën me rrudha, mungesë elasticiteti, toni dhe qëndrueshmërie dhe shenja plakjeje kronologjike.

Madhësia: Kuti me 12 maska: 12 qeska, secila nga 25 gr.

Shiko detajet