Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

(Pako x12) MASK PEEL-OFF -2- ENERGIZING ROYAL JELLY& GINSENG MASK

(Pako x12) MASK PEEL-OFF -2- ENERGIZING ROYAL JELLY& GINSENG MASK

Regular price €74,00 EUR
Regular price Sale price €74,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

K4719001

Maskë fytyre me alginate, e përshtatshme për lëkurën me dehidratim, thatësi, mungesë vitaliteti dhe energjie.

Madhësia: Kuti me 12 maska: 12 qeska, secila nga 25 gr.

View full details