Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

(Pako x12) MASK PEEL-OFF -3- SUPER MOISTURIZING MASK HYALURONIC ACID

(Pako x12) MASK PEEL-OFF -3- SUPER MOISTURIZING MASK HYALURONIC ACID

Çmimi i rregullt €74,00
Çmimi i rregullt Çmimi i zbritjes €74,00
Zbritje Nuk ka në stok
Përfshirë taksat

K4721001

Maskë fytyre me alginate, e përshtatshme për lëkurën me dehidratim, thatësi, deskuamim dhe shenja plakjeje të parakohshme.

Madhësia: Kuti me 12 maska: 12 qeska, secila nga 25 gr.

Shiko detajet