Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

(Pako x12) MASK PEEL-OFF -6- SENSITIVE SKIN DESCONGESTIVE MASK -WITH ACTIVALOE®

(Pako x12) MASK PEEL-OFF -6- SENSITIVE SKIN DESCONGESTIVE MASK -WITH ACTIVALOE®

Regular price €74,00 EUR
Regular price Sale price €74,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

K4724001

Maska fytyre me alginate, e pershtatshme per lekurat me ndjeshmeri, skuqje, couperose dhe parehati.

Madhësia: Kuti me 12 maska: 12 qeska, secila nga 25 gr.

View full details