Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

(Pako x12) MASK PEEL-OFF -7- WHITENING MASK WITH ARBUTINE

(Pako x12) MASK PEEL-OFF -7- WHITENING MASK WITH ARBUTINE

Çmimi i rregullt €74,00
Çmimi i rregullt Çmimi i zbritjes €74,00
Zbritje Nuk ka në stok
Përfshirë taksat

K4725001

Maska fytyre me alginate, e pershtatshme per lekurat me alterim te funksionit te melanociteve, me hiperpigmentim, melasme dhe/ose kloazma.

Madhësia: Kuti me 12 maska: 12 qeska, secila nga 25 gr.

Shiko detajet