Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

(Pako x12) MASK PEEL-OFF -8- ANTI OXIDANT LIGHTENING MASK WITH VITAMIN C+C

(Pako x12) MASK PEEL-OFF -8- ANTI OXIDANT LIGHTENING MASK WITH VITAMIN C+C

Çmimi i rregullt €74,00
Çmimi i rregullt Çmimi i zbritjes €74,00
Zbritje Nuk ka në stok
Përfshirë taksat

K4726001

Maskë fytyre me alginate, e përshtatshme për lëkurën me stres oksidativ, dehidratim, thatësi, shenja të plakjes së parakohshme dhe mungesë shkëlqimi.

Madhësia: Kuti me 12 maska: 12 qeska, secila nga 25 gr.

Shiko detajet