Skip to product information
1 of 2

KEENWELL

TENSILIFT - FIRMING CONCENTRATED SERUM 38% Active Complex

TENSILIFT - FIRMING CONCENTRATED SERUM 38% Active Complex

Regular price €76,00 EUR
Regular price Sale price €76,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

K3402002

Serum efektiv forcues i koncentruar, i frymëzuar nga trajtimet kozmetike më të avancuara.

Me një kombinim ekskluziv të përbërësve aktivë shumë të koncentruar (38%), është arma më e mirë kundër shenjave të plakjes, humbjes së elasticitetit dhe qëndrueshmërisë së lëkurës.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE
Formulë vegane, me 96% përbërës me origjinë natyrale. Pa vaj. Teksturë ultra e lehtë, e lehtë për t'u aplikuar dhe e përthithur shpejt.

 

Vëllimi: 30ml

View full details