Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

TEXTURA Moisturizing Body Emulision & Hair Mist - Fig & Lime

TEXTURA Moisturizing Body Emulision & Hair Mist - Fig & Lime

Çmimi i rregullt €18,00
Çmimi i rregullt Çmimi i zbritjes €18,00
Zbritje Nuk ka në stok
Përfshirë taksat
Spreji “Keenwell Textura Fig & Lime” - kujdeset, hidraton, dhe zbukuron trupin dhe flokët, kurse aroma e tij delikate ju jep një ndjenjë freskije dhe mirëqenieje.

🌸🍋🍃Kombinimi i larmishëm i agrumeve dhe luleve me gjethe fiku, bimë jeshile, limon, zambak deti, manjola, dhe gjethe pishe - i jep jetë dhe liron aromë të parezistueshme në çdo ambient ku aplikohet.

❓Mënyra e përdorimit; Pas dushit apo në çfarëdo kohe të ditës. Aplikojeni nga 15cm distancë në flokë apo në lëkurë (por jo në fytyrë).
Shiko detajet