Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

TEXTURA Moisturizing Body Emulision & Hair Mist

TEXTURA Moisturizing Body Emulision & Hair Mist

Regular price €18,00 EUR
Regular price Sale price €18,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.
Spreji “Keenwell Textura Classic”- hidratues për flokët dhe trupin, kujdeset, hidraton, dhe zbukuron lëkuren dhe flokët, kurse aroma e tij delikate ju jep një ndjenjë freskije dhe mirëqenieje.

❓Si ta përdorim?
- Përdoreni pas dushit apo në çfarëdo kohe të ditës. Aplikojeni nga 15cm distancë në flokë apo në lëkurë (por jo në fytyrë).
View full details