Skip to product information
1 of 1

KEENWELL

TEXTURA Moisturizing Body Scrub - Fig & Lime

TEXTURA Moisturizing Body Scrub - Fig & Lime

Regular price €14,50 EUR
Regular price Sale price €14,50 EUR
Sale Sold out
Tax included.
Skrab hidratues i trupit i formuluar me kripë, heq butësisht dhe në mënyrë efektive papastërtitë dhe ripërtrin qelizat e lëkurës.

🌸🍋🍃Kombinimi i larmishëm i agrumeve dhe luleve me gjethe fiku, bimë jeshile, limon, zambak deti, manjola, dhe gjethe pishe - i jep jetë dhe liron aromë të parezistueshme në çdo ambient ku aplikohet.

♻️💦 Me përbërës aktivë të zgjedhur posaçërisht, skrubi hidraton, rigjeneron, dhe ushqen thellësisht lëkurën.

❓Mënyra e përdorimit: 1 ose 2 herë në javë; në dush, aplikojeni në lëkurë të lagur dhe masazhoni lëkurën.

Për të gjitha llojet e lëkurës, madje edhe ato më të ndjeshmet.
View full details