Skip to product information
1 of 3

VOE

3/4 LEGGINGS (SLIMNG601)

3/4 LEGGINGS (SLIMNG601)

Regular price €58,00 EUR
Regular price Sale price €58,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.
Madhësia
Me Streçet VOE SLIM 3/4, këmbët tuaj do të ndjehen të tonifikuara, me muskuj të shtrënguar, njëkohësisht duke nxitur shterrjen e lëngjeve. Ecni, vraponi, apo udhëtoni në to, vishini ndër apo sipër! Ato do t’ju bëjnë të ndiheni më e lehtë, do të gdhendin figurën tuaj, dhe do të dukeni më bukur gjatë lëvizjeve.

👍🏼 Ndihmojnë me redukimin e celulitit.

💧 Zbusin dhe hidratojnë lëkurën tuaj.

👗 Mund të vishen si të brendshme të zakonshme, edhe nën mini fund apo në aktivitete sportive.

🔒 Pjesa me silikon në bel shmang rrëshqitjen.

👩🏼‍🔬 Përmbajnë mikrokapsula me përbërës aktivë të cilët lirohen gradualisht gjatë përdorimit të produktit.

🧪 Përbërësit aktivë: Kafeinë, Retinol, Qeramid, Vitaminë A, Acide yndyrore, Vitaminë E dhe Aloe Vera.
View full details